TANS bestaat dankzij haar vrijwilligers. Als vrijwilliger organiseer je maandelijkse onze netwerkbijeenkomsten, het jaarlijkse gala en hou je je bezig met communicatie / sociale media (Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin).

TANS vrijwilligers organiseerden de afgelopen jaren debatten, bijeenkomsten en hebben verschillende projecten opgezet. Jaarlijks zetten (naast het bestuur) 20 tot 30 vrijwilligers zich in voor TANS. Deze bestaan uit onderstaande personen. Ben jij ook geïnteresseerd om vrijwilliger te worden? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@tans.nl

 

Vrijwilliger aan het woord


Fouad Mehadi

Vaak onderschatten we de ambitie van onze gemeenschap. Iedereen is bezig met zijn/haar studie en carrière niet realiserend dat binnen de Marokkaanse gemeenschap een groot professioneel netwerk voor het oprapen ligt.
Drie jaar geleden was ik op zoek naar een manier om iets voor de Marokkaanse gemeenschap te betekenen. Op internet kwam ik op de website van TANS terecht en zag ik dat er een vrijwilligersdag georganiseerd werd. Ik melde me aan en leerde tijdens de bijeenkomst andere vrijwilligers kennen en ik was gelijk verkocht. Sindsdien ben ik vrijwilliger binnen de Communicatiecommissie en houden we ons voornamelijk bezig met het verbeteren van de website, het promoten, ondersteunen van verschillende projecten en houden we ons netwerk up-to-date via sociale media.

Persoonlijk heb ik veel interessante mensen leren kennen waar ik altijd terecht kan voor vragen, advies en hulp. De maandelijkse netwerkbijeenkomst is de ideale manier om meer over TANS te weten te komen. TANS staat open voor iedereen ongeacht je afkomst, religie etc. Daar voel ik me het prettigst bij en elke keer als we samenkomen en samenwerken heb ik echt het gevoel iets voor anderen te betekenen. Op professioneel vlak heb ik veel steun gevoeld van TANS, omdat iedereen oprecht bereid is de Marokkaanse gemeenschap in Nederland vooruit te helpen.