Vrienden van TANS 

TANS biedt met het Vrienden van TANS (VvT) concept een platform aan dat staat voor empowerment van haar leden. 
TANS hecht veel waarde aan haar betrokken en ambitieuze achterban en streeft er daarom naar de persoonlijke ontwikkeling en het netwerk van deze doelgroep een boost te geven middels het VvT concept.
In 2015 heeft TANS ervoor gekozen om een duidelijk aanbod te creëren voor zowel Studenten als (Young) Professionals.

Het Vrienden van TANS concept biedt studenten de volgende voordelen:

  • Werken aan je toekomst/ontwikkeling: TANS biedt (geheel vrijblijvend) kwalitatief hoogwaardige trainingen aan specifiek voor Vrienden van TANS (VvT).  Zo organiseert TANS dit jaar meerdere leiderschapsdagen i.s.m. De Baak.
  • Een netwerk waar je op kunt bouwen: Als VvT bieden wij jou (geheel vrijblijvend) de mogelijkheid om middels inhouse dagen in contact te komen met toonaangevende werkgevers.
  • Van student tot rolmodel: Als VvT ben je een voorbeeld voor jong talent. TANS probeert dit te stimuleren middels projecten als Rolmodel voor de klas.
  • Coachingstrajecten: In samenwerking met de Rotary Club kun jij je middels een toegewezen coach ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk gebied.

Het  Vrienden van TANS concept biedt Young Professionals de volgende voordelen:

  • Werken aan je toekomst/ontwikkeling: TANS biedt kwalitatief hoogwaardige trainingen uitsluitend voor Vrienden van TANS.  Zo organiseert TANS dit jaar meerdere leiderschapsdagen i.s.m. De Baak.
  • Netwerken bij TANS voelt als thuis komen: Het VvT platform biedt jou een uitgelezen kans om jouw persoonlijk verhaal te delen met andere succesvolle (M/NL) Young Professionals tijdens netwerkbijeenkomsten bij toonaangevende werkgevers. 
  • Van professional tot expert: TANS biedt jou de mogelijkheid om deel te nemen aan klankbord-sessies. Hierbij kun je jouw visie en ervaring op het gebied van diversiteit te delen met werkgevers, om zo uiteindelijk invloed uit te oefenen op het werving- en selectiebeleid in Nederland.
  • Coachingstrajecten: In samenwerking met de Rotary Club kun jij je middels een toegewezen coach ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk gebied.

Speciaal voor Vrienden van TANS, zowel Studenten als (Young) Professionals, zal er op kwartaal basis een extra editie van de nieuwsbrief rondgestuurd worden waarbij je een kijkje achter de schermen van het TANS bestuur krijgt.

Meld je nu aan en word Vriend van TANS!

•    Studenten (€ 9,95 p.j.)     
•    Young Professionals (€ 14,95 p.j.)     

 

Aanmelden als Vriend van TANS

Ik machtig hierbij TANS Nederland om onderstaande bedrag van mijn rekening af te schrijven en ik accepteer de algemene voorwaarden.

Naam *
Naam
Aanmelden als:
Algemene voorwaarden *