TANS Oudejaarsborrel

'Succes met de uitdaging!’ Deze kreet vormt de boodschap van de avond. Op 17 december 2014 werd dit op bijzondere wijze verwoord midden op de Amsterdamse Zuidas. Bij ons nieuwe partner De Nieuwe Poort, huis voor ontmoeting en inspiratie, en geleid door Sanae Orchi als de presentatrice, werd de oudejaarsborrel sfeervol gevierd met de kerstboom op de achtergrond.

In de aanwezigheid van Mohamed el Achkar en Marian Hijmans, beiden leden van het College van Toezicht, werd door El Achkar de leden van het oude bestuur met warme woroden bedankt voor hun onbeschrijfelijke, waardevolle inzet voor TANS: Fatiha Ait Ali (oud-voorzitter), Hakima Mahyou (oud-bestuurslid events) en Mounia Aissaoui (oud-bestuurslid secretaris). Het College van Toezicht is trots op de eerste vrouwelijke voorzitter van TANS door haar bijdrage aan de maatschappij en om haar leiderschapskwaliteiten wat betreft het vergroten van de interne samenwerking binnen TANS.

Het College van Toezicht heeft zorgvuldig de volgende voorzitter van TANS gekozen die de kernwaardes van TANS gaat naleven op een nog hoger niveau. Er is gelet op de externe zichtbaarheid en het blijven enthousiasmeren voor samenwerking. Enorm gedreven en betrokken nieuwe voorzitter Fouad el Kanfaoui, stelt zichzelf dusdanig ten doel om samen met de nieuw aangesloten bestuursleden Siham el Razouki (bestuurslid events), Souad nait Kassi (bestuurslid secretaris), en de vrijwilligers de volgende stempel op TANS te drukken: “TANS is een organisatie naar mijn hart en staat voor mij gelijk aan passie, impact, verbinding en inspiratie. Dit zijn kernwaarden waarmee we niet alleen waarde toevoegen, maar juist ook waarde kunnen creëren. Waarde creëren doe je mijns inziens samen. Alleen ga je weliswaar sneller, samen kom je echter een stuk verder. Ik kijk er enorm naar uit om mijn taken voor TANS voort te zetten in mijn nieuwe rol als voorzitter”. Ook heeft hij het belang benadrukt van onze steun dankzij onze partners, sponsoren en vrienden van TANS die de netwerkorganisatie al jarenlang ontvangen. Ook deze vraagt hij een belangrijke rol te blijven spelen voor de toekomst van TANS. Met iedereen creëren we de nieuwe fase. Malika Chtatou, uitgenodigd vanwege haar kwaliteiten in de Nederlandse media en marketing, is benoemd tot vice-voorzitter. Zij zal TANS op de agenda van positieve beeldvorming gaan neerzetten.

Deze bitterzoete avond gaat nu de geschiedenis van TANS in als een belangrijk moment waarin naast de oudejaarsborrel ook de bestuurswissel heeft plaatsgevonden. Er is een nieuwe tijd voor TANS ingeluid.

Ga jij de uitdaging met ons aan?