Terugblik Verborgen Talentenmarkt

Op woensdag 27 februari organiseerde TANS samen met WTC Businessclub, ABN Amro en New Urban Collective en VU Connected de Verborgen Talentenmarkt. Tijdens deze middag gingen de deelnemers, studenten en pas afgestudeerden in gesprek met een aantal kantoren die op de Zuidas zijn gevestigd.

De middag begon met een inspirerende speech van Wouter Bos waarin hij een duidelijke boodschap had voor de deelnemers. Belangrijkste keuzes in zijn loopbaan waren niet gepland maar per toeval op zijn pad zijn gekomen. Verder gaf hij een aantal tips aan alle deelnemers van de Verborgen Talentenmarkt, zoals: 'Zorg ervoor dat je weet wat je wilt gaan doe'  en 'Zorg ervoor dat je je ergens in specialiseert'. 

Na de inspirerende keynote speech van Wouter Bos was het tijd voor het speed daten. Er waren 4 speeddate-sessies, waarbij de studenten en de bedrijven elkaar beter leerden kennen.  Deze dates duurden elk 10 minuten waarin je een (korte) elevator pitch gaf. De deelnemers en de bedrijven vonden de gesprekken interessant en nuttig. Na de speeddates was het tijd voor de netwerkborrel waar de gesprekken werden voortgezet.

Samen met de andere partners kijken we terug op een geslaagde bijeenkomst!

Siham El Razouki
Vrijwilliger Evenementencommissie