TANS netwerkmeeting Inspiratie

TANS organiseerde i.s.m. Boer & Croon  op woensdag 27 februari de netwerkbijeenkomst “Inspiratie – de weg naar succes”. Onder leiding van Jamila Aanzi  ging het TANS publiek in gesprek met de bestuursvoorzitter van Boer & Croon: Cateautje Hijmans van den Bergh.  Ook gaf Marloes, Young Executive, een presentatie over het Young Executive Mangement-programma bij Boer & Croon. Het Young Executive Management-programma is een driejarig programma, waarbij je als jonge professional 3 jaar lang verschillende opdrachten uitvoert bij een zeer gevarieerde groep van opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Gedurende de werkzaamheden bij de opdrachtgevers volg je een intensief Management Development-programma. Daarin staan professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. Het Management Development-programma is opgezet om jou tot ‘manager van de toekomst’ op te leiden. Meer weten over dit programma klik hier

"Passie” en “Anders zijn” stonden in het verhaal van Cateautje Hijmans van den Bergh centraal. Cateautje is de eerste vrouwelijke bestuursvoorzitter van Boer & Croon en ook de eerste vrouwelijke bestuursvoorzitter in Nederland. Het publiek luisterde met veel aandacht naar haar levensverhaal. “Passie” en “anders zijn” kenmerken de loopbaan van deze bestuursvoorzitter.  Het geheim? Passie omdat je dat moet hebben voor wat je doet. Alleen dan slaag je in je carrière! Daarnaast gaf zij ook aan dat het niet uitmaakt wat voor achtergrond je hebt qua studie. De bestuursvoorzitter van Boer & Croon had zelf Klassieke talen gestudeerd en ging vervolgens aan de slag in de financiële wereld (bankensector). Een totaal andere sector dan waar ze voor was opgeleid. 

Na het inspirerende gesprek met Cateautje was het tijd voor het netwerken onder een hapje en drankje. Al met al was dit weer een zeer geslaagde netwerkbijeenkomst!

Tot de volgende netwerkbijeenkomst!

Sakina Belhaj
Vrijwilliger Communicatie commissie