Terugblik Nieuwjaarsborrel 2013

Zoals ieder jaar heeft TANS weer een inspirerende nieuwjaarsborrel georganiseerd. Dit keer in samenwerking met partner De Baak Business Academy en Partners At Work.

TANS voorzitter, Fatiha Ait Ali, beet de spits af met een korte toespraak waarin ze terugkeek op het afgelopen jaar 2012. Een jaar waarin veel inspirerende netwerkbijeenkomsten zijn georganiseerd, waaronder het Gala. Ook gaf zij een vooruitblik op het komende jaar, waarin TANS als vanouds haar steentje bijdraagt door een project te starten waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Zowel extern (adopteer een klas) als intern (trainingen voor vrijwilligers). Ook het TANS gala 2013 dat wij dit jaar weer organiseren had een prominente plek in het gehele verhaal.

Hierna volgde een interactieve workshop van Michiel Hartman over netwerken en profilering: interessante handige tips & tricks die je kunt gebruiken tijdens het netwerken en tips hoe je jezelf het beste kunt onderscheiden op de eigen werkplek. Ook werd er aandacht besteed aan dingen die je vooral niet moet doen. De boodschap die het publiek mee kreeg was dan ook don’t overdo it!

Na de workshop had een ieder de mogelijkheid om alles wat zij hebben geleerd in praktijk te brengen tijdens de dynamische borrel. De sfeer liet zien dat er veel werd genetwerkt en vruchtbare contacten werden gelegd.

Sakina Belhaj
Vrijwilliger Communicatiecommissie