TANS Nieuwjaarsborrel 2012

Op maandag 16 januari j.l. werd de TANS Nieuwjaarsborrel georganiseerd. De avond begon met een presentatie van Fatiha Ait Ali (waarnemend voorzitter) die het afgelopen jaar 2011 in vogelvlucht met de bezoekers doornam. Zo kwamen de verschillende TANS K-Vé's langs met de verschillende thema’s die veelal zeer actueel waren, zoals het TANS K-Vé over de Arabische lente, maar ook het samenkomen van verschillende religies zoals het TANS diner van afgelopen december. Het is mooi om te zien wat TANS het afgelopen jaar heeft bereikt met de maandelijkse bijeenkomsten. Het TANS K-Vé wordt maandelijks georganiseerd om studenten en professionals samen te brengen en hen in de gelegenheid stellen om te netwerken. Veel bezoekers van de TANS K-Vé’s komen vaker terug en beginnen bekende gezichten te worden. Elkaar leren kennen en het opbouwen van een netwerk doe je namelijk niet snel op één avond. Klik hier voor foto’s!

Ten slotte wordt net als voorgaande jaren het TANS Gala en Talent Award georganiseerd en dit keer zal het in de Stadsschouwburg Amsterdam plaatsvinden. Een evenement dat je niet mag missen! Tijdens het Gala wordt de Talent Award uitgereikt. Voor meer informatie over het gala klik je hier.

Al met al zal TANS in 2012 blijven voortborduren op 2011 en zal TANS het TANS K-Vé blijven organiseren met inspirerende sprekers en thema’s.

Tot TANS!
Farid Ait Lahsen
Vrijwilliger Communicatiecommissie