Terugblik Samenkomen 2012

Terugblik Samenkomen 2012

Op woensdagavond 12 december 2012 verwelkomden wij Joop Hazenberg in het Dialogues House. Joop is een bekende ‘jonge denker’, oprichter van denktank Prospect, eigenaar van Change Generation en schrijver 3 boeken en diverse opinie artikelen. In 2009 verscheen zijn debuut ‘Change’, over de veranderingen in Nederland, de politiek en zijn netwerkgeneratie.

Read More

Creatieve Chaos

Creatieve Chaos

Hoe? Anders! Op woensdag 17 oktober organiseerde TANS in samenwerking met Van Doorne en ArtPartner de netwerkbijeenkomst 'Creatieve chaos, zoektocht in het onbewuste naar diversiteit'. De afgelopen jaren is onze maatschappij sterk veranderd: We leven nu in een divers land met verschillende nationaliteiten. Klanten en talenten hebben telkens meer een diverse achtergrond. Kortom, we kunnen niet meer om diversiteit heen. 

Read More

Giving back: TANS kookt voor daklozen

Giving back: TANS kookt voor daklozen

Op zaterdag 11 augustus heeft TANS (bestuur en vrijwilligers) een waar feestmaal bereid voor de bezoekers van het inloophuis van het Leger des Heils. Het feestmaal bestond uit een drie gangen menu: Een heerlijke tonijnsalade (voorgerecht), bami kipfilet met verse groenten (hoofdgerecht) en vlaflip (nagerecht). De TANS vrijwilligers en bestuursleden die met de Ramadan meededen hadden het even zwaar bij het zien van al die lekkernijen, maar werkten desondanks gestaag door om het eten op tijd te kunnen opdienen.

Read More

TANS Nieuwjaarsborrel 2012

TANS Nieuwjaarsborrel 2012

Op maandag 16 januari j.l. werd de TANS Nieuwjaarsborrel georganiseerd. De avond begon met een presentatie van Fatiha Ait Ali (waarnemend voorzitter) die het afgelopen jaar 2011 in vogelvlucht met de bezoekers doornam. Zo kwamen de verschillende TANS K-Vé's langs met de verschillende thema’s die veelal zeer actueel waren, zoals het TANS K-Vé over de Arabische lente, maar ook het samenkomen van verschillende religies zoals het TANS diner van afgelopen december. 

Read More