Terugblik Vrijwilligersavond

Woensdag 30 november jl. was de vrijwilligersavond voor de (potentiële) nieuwe lichting vrijwilligers. Voor de twijfelaars en diegenen die een duw in de goede richting nodig hadden, was dit een mooie gelegenheid. Een mooie gelegenheid waarvoor? Het was een mooie gelegenheid om meer informatie over TANS en de verschillende commissies te vergaren.

De aftrap werd gedaan door Fatima Ait Ali (algemeen bestuurslid). Nadat ze in het kort vertelde wat het doel was van de avond, kregen de aanwezigen een korte geschiedenisles – en wat voor één! Een prachtige DVD, bestaande uit een montage van afbeeldingen en gedeeltes van opgenomen evenementen uit het verleden, werd afgespeeld – van 1993 tot het heden! De montage eindigde met het TANS ‘volkslied’ dat gerapt is door een bekende Nederlander. Wie? Doe eens een gok.

Hierna vertelden Zaid Aadroun (ook algemeen bestuurslid) en Fatima het doel van de commissies waar zij verantwoordelijk voor zijn. Daarnaast gaf Fatima het woord aan een actief communicatievrijwilliger, Fouad Mehadi. Hij vertelde de aanwezigen hoe het is om een vrijwilliger te zijn bij TANS en wat je zoal doet binnen de communicatiecommissie. Uiteraard gaven zij de aanwezigen de ruimte om vragen te stellen of een één-op-één gesprek te voeren, zodat iedereen een weloverwogen beslissing kon nemen.

Tot slot – de stemronde! Fatima en Zaid vroegen zich af – wie komt de groep versterken? Iedereen natuurlijk! Dat kan ook niet anders na zo een avond. TANS wenst de nieuwe vrijwilligers veel succes en plezier bij hun nieuwe rol.

Ben je na het lezen geïnteresseerd om ook vrijwilligers te worden? Meld je dan aan door een e-mail te sturen met cv en motivatie naar fh.aitali@tans.nl

Haroun Bouhamou
(Nieuwe) vrijwilliger Communicatiecommissie