Eigen bedrijf in Marokko

Bijeenkomst: “Uw eigen bedrijf in Marokko”
Dinsdag 18 mei 2010 | 18.30 – 21.30 uur | Amsterdam

Droom je ervan ervan om je eigen bedrijf in Marokko op te zetten? Marokko biedt als groeiende markt immers volop kansen voor (startende) ondernemers. Welke mogelijkheden zijn er voor jou? Is je bedrijfsidee haalbaar? Wat heb je nodig en waar moet je op letten? Kortom, hoe zet je je droom om in werkelijkheid?

TANS organiseert samen met IntEnt en Dar ad Darmane de informatiebijeenkomst “Uw eigen bedrijf in Marokko” om antwoord te geven op deze veelgestelde vragen.

Het programma

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 mei as. in Amsterdam. De inloop is vanaf 18.00 uur. Het programma is zodanig samengesteld om je zo goed mogelijk inzicht te geven in wat er nodig is om een eigen bedrijf in Marokko op te zetten. IntEnt informeert je over de begeleiding in dit proces o.a. door praktische tips en adviezen. Daarnaast zullen Bank Populaire en Dar ad Darmane je informeren over specifieke financieringsmogelijkheden voor starters in Marokko. Door de ronde tafelgesprekken is er voldoende mogelijkheid om specifieke vragen te stellen aan de deskundigen. Daarnaast kun je volop netwerken met de sprekers, deskundigen en aanwezigen.

Kosten en aanmelden

Je kunt je tot 15 mei a.s. aanmelden via het aanmeldingsformulier op: www.intent.eu. Vermeld s.v.p. altijd je adresgegevens: je ontvangt een bevestiging met de laatste details van het programma en een routebeschrijving. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende bijeenkomst.

Locatie: Regardz Olympisch Stadion 24-29, 1076 DE, Amsterdam 
Programma:

  • 18.00 Inloop
  • 18.30 Welkomstwoord dagvoorzitter, introductie Intent
  • 18.45 Presentatie Banque Populaire Amsterdam
  • 19.00 Ervaren ondernemer aan het woord
  • 19.15 Presentatie Dar ad Damane: Financieringsmogelijkheden in Marokko
  • 19.30 Ronde tafel gesprekken: do’s en dont’s van zaken doen in Marokko
  • 20.00 Samenvatting rond de tafel gesprekken
  • 20.10 Borrel
  • 21.30 Einde