Werving DenkTank

Meld je aan voor de Nationale DenkTank!

Samen met de YER is de Nationale DenkTank op zoek naar 20 veelbelovende jonge academici voor een bijzondere opdracht. De DenkTank heeft als doel de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen te verbeteren. Je werkt gedurende 3 maanden in een multidisciplinair team aan een set creatieve en praktische oplossingen voor een urgent maatschappelijk probleem. Tijdens het project heb je de kans om sleutelfiguren uit bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen te ontmoeten. Het team krijgt vooraf een intensieve training in een professionele, twee weken durende zomerschool met cursussen op het gebied van teamwork, creativiteit en problemen oplossen. Ook staan er lezingen op het programma van de belangrijkste spelers rond de opdracht: je stapt in een snelkookpan van idee├źn en kwaliteiten. Binnen drie maanden moet dit team creatieve, innovatieve, maar ook praktische oplossingen vinden voor een maatschappelijk probleem. Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie, klik dan hier voor de FLYER.

Let op! Je aanmelding moet uiterlijk 16 mei binnen zijn.