Fasten your Seatbelt

Wie trendwatcher Rob Creemers eerder heeft gezien, weet dat hij met zijn visie een verpletterend schouwspel neerzet. Dat schouwspel is erg snel, intensief en ondersteund met veel mediabeelden. Schuif dus aan en fasten your seatbelts om Creemers’ indringende, originele en eigentijdse visie op de toekomst te horen. Klik hier voor de flyer!

Creemers is eigenlijk meer een futurist die je meeneemt in de toekomst om het onbekende bekend te maken. Zo vertelt hij over de uitdagingen die de huidige bevolkingsgroei met zich zal brengen. En wat gebeurt er als de olie voorraden op zijn? We moeten ons aanpassen. Aan de bevolkingsgroei, de vergrijzing, aan de opkomst van de Aziaten, de klimaatveranderingen en de manier waarop we met elkaar communiceren.

Creemers’ verhaal heeft ook iets onheilspellends, maar volgens Creemers zal de technologie in de toekomst mogelijkheden bieden om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Volgens Creemers is de techniek volwassener dan ooit en maakt het nu al wereldgeschiedenis. De techniek is dan ook onmisbaar en ontwikkelt zich alleen maar sneller. “In 2040 is onze technologie 1 miljard maal krachtiger dan nu”. Hoe we daarvan gaan profiteren? Laat dat vertellen door Creemers.

Rob Creemers schreef ook samen met Adjiedj Bakas het boek “Leven zonder olie”

Klik hier voor een korte presentatie uit 15 november 2006. Als je benieuwd bent naar wat Creemers in de afgelopen vier jaar aan trends heeft ontdekt, meld je dan aan via info@tans.nl. Vermeld in de onderwerpregel “Fasten your seatbelts” en in de mail je voor- en achternaam.

Programma

  • 18.00  Inloop
  • 18.30  Opening
  • 18.45   Fasten your seatbelts met Rob Creemers
  • 19.45   Netwerkborrel
  • 21.00   Einde