Vrienden van TANS

Word vriend van TANS en betrek jezelf!
TANS organiseert jaarlijks projecten en activiteiten zodat talentvolle jongeren zich verder kunnen ontwikkelen en hun netwerk verbreden. Door middel van deze projecten en activiteiten wil TANS de positie van de Marokkaanse Nederlandse gemeenschap verbeteren.

TANS vraagt jou een bijdrage te leveren aan onze doelstellingen door vriend van TANS te worden. Van een vriend van TANS vragen wij een financiƫle bijdrage, maar belangrijker nog is de steun die wij vragen van een vriend. Een vriend moet bereid zijn om zijn netwerk te delen en daarmee bijdragen aan de ontwikkeling van de Marokkaans Nederlandse gemeenschap waar TANS zich voor inzet.

Als vriend draag je dus bij aan de ontwikkeling van de gemeenschap en blijf je betrokken bij de organisatie. Ben je enthousiast over de dingen die wij doen en wil je hier een bijdrage aan leveren, meld je dan aan op onderstaand invulformulier.

Je ontvangt het originele TANS filmpje wat een samenvatting is van wat TANS de afgelopen 13 jaar heeft gedaan. Samen met jou en onze gemotiveerde vrijwilligers kunnen wij nog veel meer bereiken!

Klik hier om je aan te melden als Vriend van TANS.

N.B. Mensen die nog niet bekend zijn in ons systeem, worden gevraagd om enkele gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. Deze gebruikt TANS om een beter beeld te krijgen van het TANS netwerk (zie privacy statement).