TANS Reunie

Ter viering van haar 12,5 jarig koperen bestaan, werd op vrijdag 26 maart de eerste TANS reünie georganiseerd. Om de oude tijden te doen herleven was de zaal behangen met TANS foto’s uit het verleden. Ook waren er verschillende artikelen uit kranten en tijdschriften en fotoboeken met foto’s van evenementen sinds de oprichting van TANS. Om 19.00 uur arriveerden de eerste gasten en al gauw ontstonden er groepjes die elkaar uit hun TANS verleden kenden.

De bijeenkomst werd officieel geopend door de eerste voorzitter van TANS, Mohamed Al Achkar. Mohamed vertelde met trots over de beginperiode van TANS, zijn gevoel bij TANS en over de snelle ontwikkeling die TANS door de jaren heeft meegemaakt. Ook haalde hij het belang aan van het in stand houden van de banden tussen oud-TANSers en TANS.

Op het programma stond ook een filmpje over 12,5 jaar TANS. Het filmpje leverde grappige beelden op, zorgde voor veel sentiment en gaf een prima omschrijving van wat TANS door de jaren heeft bereikt.

Als aanvulling op het filmpje heeft Tamim Chebti, de huidige voorzitter, een speech gehouden waarin hij de successen van de afgelopen periode benoemde. Tamim gaf tevens hoe belangrijk het is voor TANS om de banden met oud TANS-ers zo sterk mogelijk te houden. Om dit meer invulling te geven lanceerde TANS een nieuw initiatief: Vrienden van TANS. Een initiatief waarin TANS-ers voor een kleine bijdrage vriend kunnen worden van TANS. De Vrienden van TANS worden periodiek op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van TANS. Ter afsluiting van zijn speech heeft hij Mohamed Al Achkar gevraagd om symbolisch de eerste vriend van TANS te worden.

Tijdens de afsluitende borrel waar nog lang werd nagesproken over het filmpje, vele herinneringen zijn opgehaald en waar nieuwe contacten zijn opgedaan, hebben veel bezoekers zich aangemeld als vriend van TANS om hun betrokkenheid bij TANS te versterken of juist nieuw leven in te blazen.

Een reportage van deze avond door MTNL is te zien op de volgende link vanaf minuut 20: klik hier. 

TANS wil de aanwezigen hartelijk danken voor hun komst en heet hen van harte welkom op de verschillende TANS bijeenkomsten die zullen volgen.