Leadership session II

Op 25 januari organiseerde TANS voor een tweede keer een workshop met Mark Mcgregor, een zeer gewaardeerde internationale spreker. Dit vond plaats in ABC. 

Na zijn eerste succesvolle optreden in oktober 2009, stroomden de aanmeldingen al gauw binnen voor zijn tweede workshop. Deze keer ging het over persoonlijke leiderschap. Hierin daagde McGregor met prikkelende opdrachten de luisteraars uit om na te denken over hoe je anderen moet leiden, hoe effectieve communicatie werkt en werden er enkele gasten zelfs uitgenodigd om mee te spelen in een setting van Indiana Jones.

Vol energie en inspiratie door de Canadeze McGregor eindigde de avond met een gezellige borrel. McGregor zal later in het jaar voor een derde keer bij TANS komen voor de laatste Leadership workshop uit deze serie. Houd de website dus goed in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.