TANSersdag II

Op zaterdag 20 juni organiseerde TANS de workshop Yellow Ferrari voor haar vrijwilligers. Deze is gegeven door Harry Bloemink en heeft de deelnemers een nieuwe kijk geven op hoe ze hun kansen kunnen herkennen en grijpen. Dit is de tweede keer dit jaar dat TANS een training aanbood aan haar TANSers.
Most people never get what they want, because they never tell what they want.
(Madonna)

Dromen - iedereen heeft dromen. Een nieuwe baan, een eigen onderneming, een goede opleiding voor je kinderen, in een film werken, muziek maken, een Ferrari, een tropisch eiland, of gewoon iets goeds doen voor de wereld en je familie. En toch maken minder dan 5% van de mensen hun dromen echt waar.

Op 20 juni is een leuke, dynamische en interactieve workshop over persoonlijke doelen en zorgen dat ze gaan gebeuren. Hoe zorg ik dat ik bij die 5% zit? Wat geeft energie? Hoe werken mijn hersenen als het om succes gaat? Hoe maak ik een goed netwerk van ambassadeurs en wat vertel ik ze? Een beetje brain psychology, een beetje beïnvloedingstechnieken, creatief denken, muziek, elkaar helpen, elkaar en onszelf leren kennen, en vooral een leuke nuttige middag en plezier hebben.