TANS Masterclass 2009

Op maandag 15 juni 2009 werden door Douglas Grobbe van ABN AMRO certificaten uitgereikt aan 17 deelnemers van de TANS Masterclass. Een groep hoogopgeleide studenten sloot daarmee een uniek ontwikkeltraject af. De bijeenkomst werd gehouden in het splinternieuwe kennis- en ontmoetingscentrum, namelijk "Amsterdam Bright City".

Gedurende een half jaar hebben de studenten een kijkje in de keuken mogen nemen bij bedrijven als ABN AMRO, Ministerie van Defensie, Vitae en Manpower.
Deze organisaties hebben de studenten getraind op diverse vaardigheden. De coaches van de belastingdienst hebben zich ingezet om de competenties van cursisten verder te ontwikkelen. Tot slot zijn de deelnemers van de Masterclass gedurende het hele opleidingstraject onder andere begeleid door de leden van de Rotary Club Amsterdam Zuid.

 

 

De afsluiting van de Masterclass is in gezelschap van alle deelnemers, betrokken organisaties, relaties, vrienden en familie gevierd onder het genot van lekker eten en live muziek. DJ Lars Vegas en de soul-zangers Pam Feather, Erdero en Miguel O'Red hebben een prachtige avond aan de bezoekers berzorgd.

De TANS Masterclass is dit jaar alweer afgerond. Ook in de toekomst zal TANS met haar projecten een bijdrage blijven leveren aan persoonlijke ontwikkeling en uitbreiding van het netwerk van multiculturele studenten en Young Professionals in Nederland. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe uitdagingen.