Celebrate Work #6

Beste professional,

Op donderdag 23 april vanaf 16.00 uur nemen 1.000 professionals het stadje Oudewater over om deel te nemen aan Celebrate Work 6. Hét event voor de nieuwe professional. Een event om te netwerken en deel te nemen aan inspirerende workshops. Celebrate Work wordt twee keer per jaar gratis georganiseerd door Vitae.

Ook dit keer belooft het een bijzondere ontdekkingsreis te worden in het mooiste stadje van Nederland. Laat je inspireren en leer meer over creatief denken, over hoe je net zo goed kunt speechen als Obama en over de kunst van het verleiden van werkgevers. Ervaar hoe je met een paar aanpassingen in je leven zorgt voor extra energie in je leven en op het werk. Luister naar verhalen van architecten en internet guru's. Laat je daarna leiden door het pittoreske stadje Oudewater en als je goed ter been bent, klim dan omhoog in haar hoogste toren en ervaar het groene hart van Nederland op grote hoogte.

Deze beleving mag je niet missen als TANS'er. Het is een uitzonderlijke kans om veel te leren en andere professionals te ontmoeten. Schrijf je daarom vóór 21 april in (vol=vol) via www.celebratework.nl en stuur dan een mailtje naar info@tans.nl dat je je aangemeld hebt.  Graag tot de 23e !