Metropole Orkest

Metropole Orkest

Kennismaking met Marokkaanse muziek
La grande nuit du Maghreb is het motto van dit concert. ‘Maghreb' kan zowel Marokko als een groter gebied, het noordwesten van Afrika, aanduiden. Het afwisselende programma laat de luisteraar deze avond kennis maken met uiteenlopende muzikanten uit met name Marokko. Het Metropole Orkest begeleidt een aantal sterren uit de muziektradities van dit land.

Read More

The Leadership Dinner

The Leadership Dinner

VU studenten opgelet: Het leadership dinner gaat binnenkort in première!
Heb jij de ambitie om:

Te dineren met de leiders van nu op een inspirerende ontmoetingsplaats voor ondernemers, professionals, wetenschappers en studenten?
Een interessante avond vol uitdagende discussies mee te maken en een frisse blik te werpen op het fascinerende thema ‘Leiderschap'.
Een lang weekend te verblijven in een zeer luxueus appartement, namelijk in New Amsterdam?
9 VU studenten wel ! Lees hier het persbericht!

Read More

Leadership I

Leadership I

Mark McGregor and Ido Shikma (IBM) shared their thoughts on effective leadership.
The Canadian Mark McGregor, an internationally acclaimed speaker, has roots in the world of ice-hockey. He draws his wide range of experience as a player, coach and manager of professional teams. He has spoken to literally thousands of people over the years, at countless industry conferences and events. McGregor's dynamic and passionate presence captivates audiences leaving them both entertained and inspired.

Read More

Staatssecretaris zoekt allochtone talenten

Staatssecretaris zoekt allochtone talenten

DEN HAAG – Het ministerie van Defensie kampt met een tekort aan hoog opgeleid personeel. Daarom is staatssecretaris van Defensie, Jack de Vries, op 25 maart in dialoog gegaan met hoogopgeleide allochtone studenten. Deze studenten doen mee aan de TANS Masterclass 2008-2009, waar ze worden klaar gestoomd voor de eerste topbaan in hun carrière. Diversiteitbeleid en de toekomst van allochtone top talenten bij Defensie zijn dan ook de juiste ingrediënten voor een smakelijke lunch.

Read More

Strategische meeting Diversiteitsbeleid

Strategische meeting Diversiteitsbeleid

Op 5 februari heeft TANS met de sponsoren en een aantal relaties een verdiepingsbijeenkomst gehouden over diversiteitsbeleid.

Op deze bijeenkomst zijn een aantal belangrijke aspecten van het diversiteitsbeleid besproken. De sessie werd geleid door Martijn van Westerop, voormalig Hoofd Recruitment van ABN Amro en zelfstandig ondernemer. Martijn heeft de drie sprekers Hatim Chebti (ABN Amro), Emilie Egberts (PiCompany) en Rachid Berragiy (LECD van de Politie) gevraagd om hun licht te werpen op resp. de werving, selectie en het behoud van biculturele medewerkers.

Read More

TANSersdag

TANSersdag

Op 17 januari organiseerde TANS een bijeenkomst die in het teken stond van alle TANS'ers die zich vrijwillig inzetten voor de organisatie.

Op deze dag werd op een locatie in Utrecht de gelegenheid geboden om weer bij elkaar te komen en te praten over de invulling van het nieuwe jaar. Naast de actieve TANS'ers waren op deze meeting ook nieuwe mensen afgekomen om kennis te maken met TANS. Er werd verteld waar de organisatie voor staat en het idee achter de letters TANS.

Read More