Afsluiting TANS Masterclass 2007-2008

Succesvolle afsluiting 1e editie TANS Masterclass.
TANS Masterclass | 20-06-2008 | Amsterdam

Staatssecretaris Aboutaleb feliciteert deelnemers TANS Masterclass

Op vrijdag 20 juni om 15.30 uur heeft Ahmed Aboutaleb certificaten uitgereikt aan 13 deelnemers van de TANS Masterclass. Een groep hoogopgeleide studenten sloot daarmee een uniek ontwikkeltraject af. De bijeenkomst werd gehouden in het hoofdkantoor van de ABN AMRO in Amsterdam.


In een half jaar hebben de studenten bagage opgedaan om een goede startpositie op de arbeidsmarkt te verwerven. Gedurende vijfenveertig weken waren studenten door een gerenommeerd adviesbureau GITP getraind op diverse vaardigheden, zoals solliciteren, effectief communiceren en onderhandelen.


Ook kregen ze inzichten in verschillende projectmanagementmethodes. In een tweede deel van de Masterclass hebben de deelnemers de kans gekregen om het geleerde meteen in de praktijk toe te passen door opdrachten uit te voeren bij toonaangevende bedrijven, zoals de Bascule, ABN AMRO en TNT Post. Gedurende het hele opleidingstraject werden de deelnemers bovendien begeleid door leden van de Rotary Club.

TANS Masterclass 2de editie
N in de naam van TANS staat voor Non-stop ontwikkeling. Daarom wil TANS ook in het nieuwe studiejaar deze traditie voortzetten en start in november 2008 met de nieuwe Masterclass. Op de website van TANS zal hier binnenkort meer informatie over beschikbaar zijn.