Giving Back

Ramadan is de maand waarop Moslims over de gehele wereld van zonsopgang tot zonsondergang vasten. Het is een maand van onder andere bezinning, liefdadigheid, tolerantie en Solidariteit. Het belangrijke principe Solidariteit van de Ramadan is tevens één van de vier kernwaarden van TANS. Het Giving Back project geeft invulling aan deze kernwaarde.

TANS wil tijdens deze heilige maand de minder bedeelden in onze gemeenschap voorzien van een goedverzorgde Marokkaanse maaltijd. Een groep TANS vrijwilligers zullen op zaterdag 06 september en zaterdag 13 september een maaltijd verzorgen aan bezoekers van het inloophuis van Het Leger des Heils in Amsterdam. In samenwerking met het Leger des Heils en Vitae zullen de TANS vrijwilligers zich van hun culinaire kant laten zien en de keuken induiken om een maaltijd te verzorgen voor circa 100 bezoekers.

TANS is op zoek naar enthousiaste vrijwiligers die op deze dagen een bijdrage willen leveren aan onze gemeenschap. Wil jij met een groep enthousiaste vrijwilligers een dag in de keuken staan om een culinaire maaltijd te verzorgen? Meld je dan aan voor dit Maaltijdproject door een e-mail te sturen naar info@tans.nl.

Giving Back 2008
Datum: zaterdag 06 september en zaterdag 13 september 
Tijdstip: 15.00-22.00 uur 
Locatie: Leger des Heils inloophuis, Hekelveld 8-10 te Amsterdam

Programma:

  • 15.00-15.15 uur inloop TANS vrijwilligers
  • 15.15-15.45 uur kennismaking en uitleg van de geplande activiteiten
  • 15.45-18.30 uur eten koken en feestelijk(er) aankleden eet/woonruimte
  • 18.30-19.30 uur diner
  • 19.30-20.30 uur afruimen en schoonmaken
  • 20.30-22.00 uur bedankdineetje vrijwilligers met 1-2 bestuursleden TANS