Intermediar Orientatiegids

Bestel de Intermediair Oriëntatiegids Multicultureel talent 2008 dé carrièregids voor hoger opgeleiden met een multiculturele achtergrond.
Intermediair Oriëntatiegids Multicultureel Talent

De Intermediair Oriëntatiegids Multicultureel Talent is dé carrièregids voor hoger opgeleiden met een multiculturele achtergrond. Voor laatstejaars studenten HBO/WO tot professionals met vijf jaar werkervaring is deze gids een praktisch hulpmiddel bij het vinden van een baan.

De gids bevat meer dan honderd pagina's met handige sollicitatietips, adviezen en informatieve artikelen. Zo zijn er interviews met uitblinkers, een artikel over assessments en welke werkgevers echt interessant kunnen zijn voor multicultureel talent.

Bestel de Intermediair Oriëntatiegids Multicultureel talent 2008 op www.intermediair.nl/multicultureel

Of bekijk de gids online op Intermediair Oriëntatiegids Multicultureel Talent - online