Kick-off TANS Masterclass 2008-2009

De TANS - Masterclass 2008-2009 is op 27 november 2008 van start gegaan. Het startschot is in een informele, huiselijke sfeer van Studio Puur te Amsterdam gegeven.
25 HBO en WO studenten in de laatste fase van hun studie zijn geselecteerd voor dit opleidingstraject. In de periode van 8 maanden zullen ze getraind en gecoacht worden op een aantal competenties die belangrijk zijn voor hun toekomstige loopbaan. Daarvoor zullen ze begeleiding krijgen van de coaches van de Belastingdienst en de leden van de Rotary Club Amsterdam. Daarnaast zullen deze competenties in de praktijk worden toegepast door projecten uit te voeren bij vier toonaangevende organisaties - Vitae, Manpower, ABN Amro en het ministerie van Defensie. 

De masterclass heeft tot doel de studenten uit etnische minderheden voor te lichten en te begeleiden bij het succesvol betreden van de arbeidsmarkt na het afronden van hun opleiding. TANS zet met dit project een andere stap in de richting waar we als organisatie voor staan: ontwikkeling en netwerk bieden aan multiculturele high-potentials en aan organisaties. 
De kick-off stond in het teken van ontmoeten en kennismaken. De vertegenwoordigers van de deelnemende organisaties en studenten hebben elevator pitches gehouden om zichzelf te introduceren. De pitches waren afgewisseld met korte intermezzo's van een beginnende cabaretier en TANS-vrijwilliger Zaid Aadroun. De kennismaking was vervolgens doorgezet aan de tafels tijdens een heerlijk diner. Er werd tijdens de avond drie keer van tafels gewisseld om iedereen een kans te geven met meerdere mensen kennis te kunnen maken.

Bekijk de foto's van de lancering en houd onze website in de gaten voor de updates.