Studentendag Financiën

Heb je bijna je universitaire opleiding afgerond en wil je een kijkje nemen achter de schermen bij het ministerie van Financiën? Geef je dan op voor de Studentendag.

Tijdens de Studentendag 2008 sta je oog in oog met de minister en de staatssecretaris van Financiën. Je werkt aan een echte case, met alle media-aandacht van dien. En, je maakt kennis met een interessante werkgever. Een jonge organisatie waarin nieuw talent direct wordt beloond met een flinke dosis verantwoordelijkheid.

Wat betreft je profiel: je bent derde- of vierdejaars student algemene, bedrijfs- of fiscale economie. Met Nederlands of fiscaal recht en met bestuurskunde ben je ook van harte welkom, net als met iedere andere studie waar het vak openbare financiën in zit. Dus: volg je nu het financieel debat? En wil je er binnenkort zelf middenin zitten?
Schrijf je dan vóór 26 oktober 2008 via www.studentendag.nl