Kick-off TANS Masterclass 2008-2009

Kick-off TANS Masterclass 2008-2009

De TANS - Masterclass 2008-2009 is op 27 november 2008 van start gegaan. Het startschot is in een informele, huiselijke sfeer van Studio Puur te Amsterdam gegeven.
25 HBO en WO studenten in de laatste fase van hun studie zijn geselecteerd voor dit opleidingstraject. In de periode van 8 maanden zullen ze getraind en gecoacht worden op een aantal competenties die belangrijk zijn voor hun toekomstige loopbaan. Daarvoor zullen ze begeleiding krijgen van de coaches van de Belastingdienst en de leden van de Rotary Club Amsterdam. Daarnaast zullen deze competenties in de praktijk worden toegepast door projecten uit te voeren bij vier toonaangevende organisaties - Vitae, Manpower, ABN Amro en het ministerie van Defensie. 

Read More

Talent vinden en binden

Talent vinden en binden

Op 15 oktober 2008 heeft TANS in samenwerking met Zuidas Amsterdam Bright City een netwerkbijeenkomst georganiseerd met het thema ´Talent vinden en binden´.


Dat dit thema onder de organisaties leeft, bleek uit het feit dat bijna alle sponsoren van TANS en nagenoeg alle Founding Partners van Bright City vertegenwoordigd waren op deze bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst is tevens duidelijk geworden dat er in Amsterdam geen gebrek is aan jong (multicultureel) talent dat graag gevonden wil worden door de multinationals. Ongeveer 70% van de bezoekers bestond uit studenten en Young Professionals.

Read More

Studentendag Financiën

Studentendag Financiën

Heb je bijna je universitaire opleiding afgerond en wil je een kijkje nemen achter de schermen bij het ministerie van Financiën? Geef je dan op voor de Studentendag.

Tijdens de Studentendag 2008 sta je oog in oog met de minister en de staatssecretaris van Financiën. Je werkt aan een echte case, met alle media-aandacht van dien. En, je maakt kennis met een interessante werkgever. Een jonge organisatie waarin nieuw talent direct wordt beloond met een flinke dosis verantwoordelijkheid.

Read More

Diversiteit is verbondenheid

Diversiteit is verbondenheid

Vitae is opgericht in 1986. Het was zeker voor die tijd, een uniek bedrijf. Wars van conventies, opgericht niet alleen om winst te maken maar dit vooral ook op een zo prettig mogelijke manier. Winst en plezier, dat maakte dat Vitae een plek bood aan ambitieuze net-afgestudeerden die genoegen namen met weinig salaris. En daar had je er nogal wat van, in die tijd. Als een goede sfeer belangrijk voor je functioneren is, wil je werken met mensen die je leuk vindt. Een menselijke reflex: je zoekt mensen die op je lijken.

Read More

Wat wil ik?

Wat wil ik?

Vitae Sessies in september bij jou in de buurt! Klik hier als je het leuk vindt om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.
Vitae organiseert in de maand september de professionele workshop Wat Wil Ik! in verschillende regio's. De workshop Wat Wil Ik! is een interactieve workshop waarbij denkpatronen worden belicht die ervoor zorgen dat je niet altijd doet wat je ECHT wilt. Deze workshop zal jouw inzichten geven om je dromen te verwezenlijken. De workshop wordt gegeven door Reinoud van Rooij van VIStrainingen en wordt op maat gemaakt voor Vitae.

Read More

Intermediar Orientatiegids

Intermediar Orientatiegids

Bestel de Intermediair Oriëntatiegids Multicultureel talent 2008 dé carrièregids voor hoger opgeleiden met een multiculturele achtergrond.
Intermediair Oriëntatiegids Multicultureel Talent

De Intermediair Oriëntatiegids Multicultureel Talent is dé carrièregids voor hoger opgeleiden met een multiculturele achtergrond. Voor laatstejaars studenten HBO/WO tot professionals met vijf jaar werkervaring is deze gids een praktisch hulpmiddel bij het vinden van een baan.

Read More

Gala el Andalus

Gala el Andalus

Gala el Andalus, dat heeft plaatsgevonden op zaterdag 10 mei 2008, is na maanden intensieve samenwerking tussen de projectcommissie, vrijwilligers en het Hotel Okura Amsterdam tot stand gekomen.

Het enthousiasme van de projectcommissie, vrijwilligers van TANS, Okura Hotel en in het bijzonder onze sponsoren Vitae, Manpower, Het Rijk en de ABD was enorm. De belangstelling voor het TANS Gala el Andalus bleek zo groot te zijn dat het gala uitverkocht was.

Read More

Gala 2008

Gala 2008

Gala el Andalus, vond plaats op zaterdag 10 mei 2008 in het Hotel Okura Amsterdam. "Het thema van de avond was: 'Gala el Andalus'. Inspiratiebron is de jarenlange geschiedenis van Andalusië met een enorme culturele rijkdom dankzij de invloeden van de Moren, Joden en Katholieken. Kenmerkend zijn de kastelen, kloosters, moskeeën, forten en paleizen die een samensmelting zijn van de Islamitische stijl, de Renaissance en de Barok. Tijdens het gala werd deze samensmelting gepresenteerd door de chemie tussen de diverse artistieke tradities die de avond een uniek karakter gaf.

Read More