Partners

Partners steunen TANS op verschillende vlakken. Zij ondersteunen TANS door een financiele bijdrage of stellen kennis en expertise ter beschikking in het halen van de TANS doelstellingen.


ABN AMRO BANK (Hoofd Partner)

 

Diversiteit is ónze zaak

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. ABN AMRO wil een toonaangevende particuliere en zakelijke bank zijn die haar wortels in Nederland heeft en haar klanten volgt naar het buitenland. Deze ambitie brengt uitdagingen met zich mee, omdat zowel onze klanten als onze medewerkers steeds diverser worden in achtergrond, voorkeur en vragen. Om feeling te houden met een klantenbestand dat steeds kleurrijker wordt, veranderen we mee. Diversiteit stelt ons in staat om vanuit verschillende invalshoeken naar vragen en uitdagingen te kijken en vervolgens onze klanten de beste oplossingen te bieden.

Wij geloven in gelijkheid voor iedereen, ongeacht ras, leeftijd, geslacht, etnische afkomst, religie of seksuele geaardheid. Dat geldt in ons hele bedrijf, wereldwijd, zonder uitzonderingen.

Ruimte voor divers talent

ABN AMRO streeft met haar Diversity & Inclusion (D&I) beleid naar een organisatie waar divers talent zich welkom en veilig voelt. Waar medewerkers zichzelf mogen zijn en alle ruimte en waardering krijgen om met hun talent en op hun manier de bank verder te brengen en onze klanten succesvol te laten zijn.

Wij verwelkomen expliciet ook medewerkers met een niet-Westerse achtergrond en onze betrokkenheid bij TANS is een van de manieren om hier vorm aan te geven. Wij zijn dan ook trots op onshoofdpartnerschap met TANS. Het onderstreept de waarde die wij hechten aan nauwe banden met jonge Marokkaanse studenten, professionals en ondernemers.

Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: diversiteit@nl.abnamro.com


Post nl

PostNL is marktleider op het gebied van post en groeit op het gebied van pakketten en e-commerce. Daarnaast bieden wij ook diensten aan op het gebied van data-en documentmanagement, direct marketing en fulfilment. Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Luxemburg. We innoveren, vernieuwen en verbeteren continue. Als jij niet bang bent voor verandering en vernieuwing, ben je bij PostNL op je plek. Stilstand is voor ons namelijk geen optie. Bij PostNL danken we onze succesvolle geschiedenis aan een krachtige toekomstvisie. De veranderingen in ons bedrijf hebben alles te maken met andere marktomstandigheden. We spelen daarop in door de ontwikkeling van nieuwe logistieke modellen en het bedenken van vernieuwende diensten. Om succesvol te kunnen blijven, stopt onze zoektocht naar gedreven collega’s nooit. Zo dagen we nu starters met ambitie uit om de stap naar ons loopbaanprogramma Young Executive Programme (YEP) te zetten. Dit is een driejarig loopbaanprogramma dat je met een groep van circa 15 starters volgt waarbij de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden en kennis van het bedrijf centraal staan. Je kunt kiezen uit vier verschillende richtingen: Business, IT Management, Logistics of Finance. Je krijgt meteen eigen verantwoordelijkheid in de verschillende functies die je uitvoert. Het doorlopen van het YEP levert een grote bijdrage aan jouw ontwikkeling. Daarnaast bestaan er ook veel mogelijkheden voor verschillende meewerk- en afstudeerstages. 

No-nonsense en respectvol
Wie voor PostNL kiest, kiest voor een no-nonsense werkomgeving. Onze informele bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een hands-on mentaliteit, openheid, persoonlijke verantwoordelijkheid, respect voor elkaar en flexibiliteit.

Solliciteren
Zie jij jezelf in een uitdagende rol bij PostNL? Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren. Op http://www.vacaturesbijpostnl.nl/starter kun je direct solliciteren op het YEP of een stage. Ook lees je hier ervaringen van collega’s. Liever telefonisch contact? Bel dan 088 868 80 99.

 

Spinware

 


In 2009 is Spinware benaderd om CRM software te leveren aan TANS. Direct was er een klik tussen beide organisaties en zijn er afspraken gemaakt, zodat TANS direct aan de slag kon. Wij ondersteunen graag stichtingen zoals TANS. De combinatie, zoals bij TANS, is helemaal leuk waarbij je gewoon minder rekent voor je diensten en daardoor een stichting van dienst kan zijn.

De CRM oplossing die TANS gebruikt is een hosted oplossing zodat alle vrijwilligers overal kunnen inloggen om gebruik te maken van het systeem. Het aantal gebruikers dat toegang had tot een centraal administratie systeem werd hierdoor direct gerealiseerd. Inmiddels hebben TANS en Spinware nog enkele projecten samen gedaan waardoor de vrienden van TANS nog beter geregistreerd kunnen worden en daardoor dus beter van informatie voorzien kunnen worden.

Meer weten? www.spinware.nl


Baak Business Academy
 

 

 

 


Leren Excelleren - Inspireren

Baak Business Academy biedt diverse functionele- en bedrijfskundige programma’s aan met een sterke focus op kennis en vaardigheden. Daarnaast is er dankzij de inzet van topprofessionals uit de praktijk voldoende aandacht voor de vertaalslag naar de eigen organisatie. Persoonlijke leervragen vormen het uitgangspunt voor de individuele deelnemer en op groepsniveau is er ruimte voor de onderlinge uitwisseling van kennis en inzichten. Persoonlijke aandacht en interactieve werkvormen zorgen voor een effectieve leeromgeving.

Baak Business Academy richt zich op (aankomende) directeuren, ondernemers, managers en ambitieuze professionals, die een integrale en brede verantwoordelijkheid hebben of zich daarop willen voorbereiden.

Baak Business Academy biedt een uitgebreid opleidingscurriculum op het gebied van Bedrijfskunde dat verschillende niveaus en leergangen kent. Binnen het curriculum komen alle benodigde competenties aan bod: vakinhoud, methoden en tools, sociale vaardigheden en kennis van de specifieke business context.

Meer weten? www.debaak.nl/bba

Contact:

  • Naam /afdeling: Baak Advies en Informatiedesk
  • Telefoon: 0343-556369
  • Email: advies@debaak.nl

 


Rotary Amsterdam Zuid

Service above Self’ is het motto van Rotary. Rotary is een internationale organisatie, een netwerk, dat wordt gevormd door zo’n 32.000 lokale Rotaryclubs in bijna alle landen ter wereld, en 1,2 miljoen leden. Het doel van de Rotary is het samenbrengen van mensen met een goede reputatie uit alle mogelijke beroepsgroepen, die in hun werk en in hun leven hoge ethische standaarden nastreven en die hun best willen doen goodwill en vrede in de wereld te bevorderen.

Rotary houdt zich bezig met vier hoofdactiviteiten,  de zogenaamde ‘avenues of services’. Eén daarvan is “Community Service”: Het ondersteunen van goede doelen. Vanwege deze “Community Service” heeft de Rotaryclub Amsterdam Zuid in 2008 banden aangeknoopt met TANS. De gedachte hierachter is de jonge talentvolle Marokkaanse Nederlanders die zijn aangesloten bij TANS de kans te bieden om gebruik te maken van het enorme netwerk waarover Rotarians beschikken. Niet alleen konden deze jonge Marokkaanse Nederlanders profijt hebben van het netwerk, maar ook van de levenservaring en kennis van de Rotarians.

Na een feestelijke kennismaking met de eerste TANS-masterclass ontstond het idee om Rotarians als mentor/coaches te koppelen aan TANS masterclass studenten. In 2009 en 2010 hebben zo’n 50 jongeren gebruik kunnen maken van deze mogelijkheid. Op hun beurt lieten de Rotarians weten het mentorwerk met veel plezier te hebben gedaan. Ook dit jaar kunnen TANS-ers gebruik maken van deze coaches. Hopelijk zal de komende samenwerking met de vrijwilligers van TANS even voorspoedig verlopen!

Meer weten?
Rotary International:  www.rotary.org
Rotary Nederland: www.rotary.nl