TANS wordt op vrijwillige basis geleid door een enthousiast en geëngageerd bestuur van zeven leden.

Voorzitter:  Fouad el Kanfaoui

Fouad el Kanfaoui is geboren en getogen in Den Haag, heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is momenteel Business Manager binnen het bedrijfsonderdeel Private Banking bij de ABN AMRO Bank aan de Zuidas in Amsterdam.

In december 2013 is Fouad als bestuurslid externe relaties toegetreden tot het TANS bestuur. Hierbij stond het onderhouden van relaties met partners en sponsoren centraal. Per 1 januari 2015 is Fouad benoemd tot voorzitter van stichting TANS.

“TANS is een organisatie naar mijn hart en staat voor mij gelijk aan ontwikkeling, verbinding en inspiratie. Dit zijn voor mij kernwaarden waarmee we niet alleen waarde willen toevoegen, maar juist ook waarde kunnen creëren”.

Voor vragen en opmerkingen is Fouad te bereiken op f.elkanfaoui@tans.nl


 projecten: Karima EL issaoui

Karima el Issaoui geboren in Tetouan en getogen in Amsterdam. In december 2015 begonnen als commissielid evenementen waarin ik mooie evenementen mocht neerzetten samen met mijn mede- commissieleden. Vanaf september 2016 ben ik aangesteld als bestuurslid Projecten. Als student Pedagogiek heb ik educatie hoog in het vaandel staan. Voor mij betekent educatie de kans op verrijking, zelfontplooiing, vrijheid en opvoeding. Ook biedt dit de kans om je eigen identiteit te ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat een ieder talenten/kwaliteiten/ervaringen heeft die hij/zij kan inzetten. Dit is voor mij een unieke kans om binnen deze mooie organisatie mogelijkheden te creëren om gemotiveerde/getalenteerde mensen met elkaar te verbinden en op weg te helpen naar zijn of haar succes. Want samen kunnen we mogelijkheden creëren.

“Wees uniek, creëer je mogelijkheden door uit je comfortzone te komen”

Voor vragen en opmerkingen is Karima te bereiken op k.elissaoui@tans.nl

Secretaris: naouel el mahdioui

2016-09-19-PHOTO-00000018.jpg

Naouel is geboren en getogen in Amsterdam, heeft Arbeids- en Organisatiepsychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. En is momenteel werkzaam als Project Delivery Officer binnen de IT wereld, waaronder KPN en ASML. Vanaf augustus 2016 is Naouel toegetreden tot het TANS bestuur als secretaris.  

“Ik geloof in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik wil anderen inspireren om te staan voor wie ze echt zijn. Om te kiezen voor hun talenten, wensen en diep gekoesterde dromen.”

Voor vragen en opmerkingen is Naouel te bereiken op n.elmahdioui@tans.nl 


Externe relaties: Ismael baouch

Ismael Baouch is geboren en getogen in Voorschoten, heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit, University of Essex en de Peking University. Momenteel afstuderende op het rechtsgebied van het ondernemingsrecht, in het kader waarvan hij de master International Business Law in het Verenigd Koninkrijk heeft gevolgd. Na werkervaring te hebben opgedaan bij  advocatenkantoor El Makthari , AKD advocaten, notarissen & belastingadviseurs, NIBC en Loyens & Loeff is hij vastbesloten te werk te gaan in de commerciële advocatuur.

Momenteel vervult hij de bestuursfunctie van Commissaris Externe Betrekkingen binnen het bestuur van het Ondernemingsrechtelijk Dispuut Rotterdam. Per 1 augustus 2016 is hij toegetreden tot het bestuur van TANS in de functie van bestuurslid Externe Betrekkingen. 

“ ik wil de brug slaan tussen talent en de beroepspraktijk. Alles zelf doen is optellen. Samen werken is vermenigvuldigen. Ik wil verenigen, doen groeien en succes waar nodig begeleiden. Door krachten te bundelen is het resultaat wat men beoogt slechts een kwestie van selectie.”

Voor vragen en opmerkingen is Ismael te bereiken op I.baouch@tans.nl
 


                                                                                      mARKETING & cOMMUNICATIE:                               
                                                                                      fATIMA ZAHRA NOUZI

Fatima Zahra Nouzi geboren in Driouch en getogen in Amsterdam. Heeft naast jongeren-coaching Islam gestudeerd aan Inholland in Amsterdam. Ze heeft drie jaar bij de Kleurrijke top 100 als editor meegewerkt aan de lijst. Zit momenteel in de mode-branche en naast bloggen en styling heeft ze aan verschillende projecten en evenementen meegewerkt. In januari 2016 begonnen als TANS commissielid en vanaf februari 2016 toegetreden als bestuurslid TANS Marketing & Communicatie.

‘’wees de verandering die je wilt zien in de wereld’’ 

Voor vragen en opmerkingen is Fatima Zahra te bereiken op: f.zahranouzi@tans.nl


Raad van Toezicht

In de Raad van Toezicht zitten professionals met een grote verscheidenheid aan expertise. Zij toetsen jaarlijks het algemene en financiële beleid van TANS en staan het bestuur met raad en daad bij. Hierin nemen de onderstaande personen zitting.

ALGEMEEN LID: MOHAMED EL ACHKAR

Mohamed el Achkar werkt bijde Nationale Politie in Den Haag, na verschillende leidinggevende functies bij o.a TNT Post te hebben vervuld. Mohamed heeft Civiele Techniek aan de TU Delft gestudeerd en heeft ook een Master in Change Management. In zijn rol als lid van de Raad van Toezicht kan hij uit eigen ervaring putten, want hij was de allereerste voorzitter van TANS. 

VOORZITTER: FATIMA ELATIK

Fatima Elatik is momenteel eigenaar van Elatik Consultancy. Daarvoor heeft Fatima 16 jaar in de Amsterdamse politiek gezeten, 4 jaar als gemeenteraadslid en 12 jaar als politiek bestuurder in Amsterdam.


ALGEMEEN LID: AZIZ BEKKAOUI

Aziz Bekkaoui is een Nederlandse modeontwerper en kunstenaar, bekend door
het op innovatieve wijze bijeenbrengen van verschillende kunstvormen. De
laatste jaren creëert hij performances en installaties in musea en theaters,
o.a. voor het Guggenheim Museum in New York en het Musée de la
Mode et du Textile in Parijs. Ter gelegenheid van de viering van het Verdrag
van Rome in 2007 presenteerde Aziz Bekkaoui in de Ridderzaal een live
performance installatie en modeshow voor het gehele kabinet en koningin Beatrix.

 

 

 

ALGEMEEN LID: MARIAN HIJMANS

Marian Hijmans is momenteel consultant/coach bij M. Hijmans Consultant. Marian behaalde haar master in Psychologie en tevens in Organisational Sociology. Vanaf 2000 is Marian 10 jaar lang werkzaam geweest als consultant bij Boer & Croon. Marian zit sinds 2008 in de Raad van Toezicht van TANS.