TANS Achievement & Talent Award

Prominent en prachtig Stadsschouwburg Amsterdam bood op zaterdag 27 september 2014 wederom een podium voor het TANS Talent & Achievement Award Gala. 

Deze avond is bedoeld om bezoekers te inspireren over de kansen en mogelijkheden die de Nederlandse samenleving te bieden heeft. Het TANS Talent & Achievement Award Gala is een ontmoetingsplek voor het Nederlandse bedrijfsleven, overheidsorganisaties en Marokkaans Nederlandse talenten en professionals. TANS reikt jaarlijks een ‘Achievement Award’ uit aan iemand die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de positieve beeldvorming van de Nederlands Marokkaanse gemeenschap. De Talent Award is een publieksprijs die wordt uitgereikt aan een talent waar we de komende jaren nog veel van verwachten. De winnaar van de Talent Award wint naast de Award ook trainingen en wordt in contact gebracht met contacten die belangrijk zijn voor de voortzetting van hun carrière.

De TANS Talent & Achievement Awards worden sinds 2005 uitgereikt. Een 1001 nacht sfeer met mooie mix van verschillende kunstvormen en opzwepende muziek vormen de randprogrammering voor het belangrijkste moment van de avond: de uitreiking van de TANS Talent & Achievement Awards. 

Zoals bij elk TANS Awards gala ontbrak het ook dit jaar niet aan een feest met live muziek! Bezoekers konden aan het eind van de avond genieten van een spetterend optreden en en uitbundig hierop meedansen. 

Deze bijzondere avond vond plaats in de Stadsschouwburg van Amsterdam. De presentatie van de avond lag in handen van de talentvolle Kirsten van den Hul en Jamila Aanzi. 

De TANS Awards 2014 werden mede mogelijk gemaakt door: Stadsschouwburg Amsterdam, Spinware, De Baak Business Academy, Hoda Magazine, ABN AMRO, Silhouet & La Locanda, Gemeente Amsterdam, MIB, Voorbeeldallochtoon.nl, FunX, Abadi Webdesign, Haas producties, Catering Zohour. 

Sfeerimpressie van het gala in 2014:

Sfeerimpressie van het gala in 2013:

Awards 2012

Awards 2012

Awards 2010

Awards 2010

Awards 2008

Awards 2008

Awards 2011

Awards 2011

Awards 2009

Awards 2009

Awards 2007

Awards 2007