Back to All Events

Get together with TANS

  • Stadsschouwburg Amsterdam 26 Leidseplein Amsterdam, NH, 1017 PT Netherlands (map)

Wij starten het nieuwe jaar met veel enthousiasme bij TANS. Tijdens ons eerste evenement van 2018 laten wij jullie graag kennismaken met ons nieuwe bestuur. 

Dit gaan wij doen tijdens een bijzondere gelegenheid die wij in samenwerking met de StadsSchouwburg Amsterdam organiseren. 

Op 18 februari a.s. stellen wij iedereen in de gelegenheid om kennis te komen maken met het nieuwe Bestuur van TANS in de Ajax foyer van de Stadsschouwburg. Dit zal voorafgaand aan de voorstellingen van Nasrdin Dchar plaatsvinden in het kader van het programma: de lieve Stad. (LIEVE STAD, Amsterdam is een stad met vele gezichten, letterlijk, want we wonen hier samen met vele verschillende nationaliteiten.)

De echte toneelliefhebbers stellen wij in staat om met een unieke kortingscode op de entreeprijs special voor TANS, aansluitend de voorstellingen "Oumi" en "DAD" van Nasrdin Dchar bij te wonen. Uiteraard kunt u ook alleen naar het evenement van TANS komen, maar dan mist u wel twee prachtig uitgevoerde verhalen. 

Aanmelden kan door een email te sturen naar: info@tans.nl
Graag met opgaaf van met naam, om hoeveel mensen het totaal gaat en of u gebruik wil maken van de unieke TANS code voor de twee shows van Nasrdin Dchar. (Het bezoeken van 1 show is uiteraard ook mogelijk.)

Kom het nieuwe TANS jaar feestelijk met ons inluiden! 

#WijHebbenErZinIn #StadsschouwburgAmsterdam #DeLieveStad #SSA #TANS #2018 #Meldjeaan #Oumi #DAD #NasrdinDchar

Name *
Name