Back to All Events

11 december Rotterdam: TANS Talenttour met Tofik Dibi, Ruba Zai, Hassnae Bouazza.

  • Rotterdamse Schouwburg Rotterdam (map)

Vrijdag 11 december | Rotterdamse Schouwburg

Tickets: €6,50. Koop je ticket hier of mail naar evenementen@tans.nl als je een kaartje wilt reserveren voor de deurverkoop.

Op vrijdag 11 december is de eerste editie van de TANS Talenttour in de Rotterdamse Schouwburg. Te gast zijn o.a. Hassnae Bouazza, journalist en schrijfster; Tofik Dibi, ex-politicus en schrijver van het boek Djinn dat recent uitkwam; en Ruba Zai, één van de bekendste fashionbloggers van Nederland, met een half miljoen (!!) volgers op haar Instagramaccount @Hijabhills.

Tijdens de TANS Talenttour vertellen zij over hoe het hen steeds weer lukt om veel aandacht te krijgen voor het verhaal dat ze willen vertellen. Of het nou over politiek of mode, eten of kunst gaat, er zijn bepaalde manieren waarop je jouw onderwerp bij een groot publiek onder de aandacht brengt. De gasten tijdens de TANS Talenttour delen hun tips hiervoor en er is ook meer dan genoeg tijd om hen ernaar te vragen.

Programma

18.30 uur Inloop

19.00 uur Panelgesprek met Tofik Dibi, Ruba Zai en Hassnae Bouazza

20.00 uur Vragen uit het publiek

20.30 uur Borrel & Expositie van Mohamed Najah.

 

Hou de Facebookpagina van TANS in de gaten voor het laatste nieuws!

 

 

Later Event: February 18
Get together with TANS