Back to All Events

TANS Achievement & Talent Awards 2014


  • Stadschouwburg Leidseplein 26 1017 PT Amsterdam (map)

 

Prominent en prachtig Stadsschouwburg Amsterdam biedt op zaterdag 27 september 2014 wederom een podium voor het TANS Talent & Achievement Award Gala. 

Deze avond is bedoeld om bezoekers te inspireren over de kansen en mogelijkheden die de Nederlandse samenleving te bieden heeft. Het TANS Talent & Achievement Award Gala is een ontmoetingsplek voor het Nederlandse bedrijfsleven, overheidsorganisaties en Marokkaans Nederlandse talenten en professionals. TANS reikt jaarlijks een ‘Achievement Award’ uit aan iemand die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de positieve beeldvorming van de Nederlands Marokkaanse gemeenschap. De Talent Award is een publieksprijs die wordt uitgereikt aan een talent waar we de komende jaren nog veel van verwachten. De winnaar van de Talent Award wint naast de Award ook trainingen en wordt in contact gebracht met contacten die belangrijk zijn voor de voortzetting van hun carrière.
 
Door nauw samen te werken met de Stadsschouwburg Amsterdam en andere culturele instellingen brengt het TANS Talent & Achievement Award Gala daarnaast haar bezoekers in contact met de diversiteit van de Nederlandse samenleving op gebied van kunst en cultuur. 

De TANS Talent & Achievement Awards worden sinds 2005 uitgereikt. Een 1001 nacht sfeer met mooie mix van verschillende kunstvormen en opzwepende muziek vormen de randprogrammering voor het belangrijkste moment van de avond: de uitreiking van de TANS Talent & Achievement Awards. 

Deze bijzondere avond vindt plaats in de Stadsschouwburg van Amsterdam, waar u verwacht wordt om 18 uur. De dresscode voor de heren is black tie of tenue de ville en voor de dames gala of traditioneel Marokkaans. De presentatie van de avond ligt in handen van talentvolle Kirsten van den Hul en Jamila Aanzi. 

Zoals bij elk TANS Gala zal het ook dit jaar niet aan een feest met live muziek ontbreken! Bezoekers kunnen aan het eind van de avond genieten van een spetterend optreden en en uitbundig hierop meedansen. Het TANS Talent & Achievement Award Gala belooft een avond te worden om naar uit te kijken, zet daarom zaterdag 27 september 2014 in uw agenda!

Programma

18.00-20.30 uur

Inloop

Muziek: Floriaan Wempe (Saxofoon)

Welkomstwoord TANS Voorzitter Fatiha Ait Ali

Keynote speaker

Muziek: Kenzi Bleutoon (Jazz)

20.30-22.00 uur

Voorgerecht

Muziek: Kashmere Hakim

Hoofdgerecht

Dans: Maria Munain Moral (Flamenco

Nagerecht

22.00-23.00 uur

Talent Award

Entrepeneurship Award i.s.m. MIB-Network

Achievement Award

23.00-02.00 uur

Yassine Samar

DJ Moradzo

Abder

De TANS Awards worden mede mogelijk gemaakt door: Stadsschouwburg Amsterdam, Spinware, De Baak Business Academy, Hoda Magazine, ABN AMRO, Gemeente Amsterdam, MIB, Voorbeeldallochtoon.nl, FunX, Abadi Webdesign, Haas producties, Catering Zohour. 

Earlier Event: July 19
Giving Back
Later Event: October 8
TANS meets... GOOGLE