Back to All Events

Masterclass Dromen waar maken (Tans Academy)

  • Nieuwe Poort Claude Debussylaan 2-8 1082 MD Amsterdam (map)

Speciaal voor Vrienden van TANS organiseren wij op woensdag 28 mei de Masterclass ‘Dromen Waarmaken’. 

De Masterclass (onder leiding van van Edward Tuheteru) ondersteunt om leiderschap te nemen over eigen doelen en dromen. Zelfreflectie, de waarheden van jezelf en het continu blijven ontwikkelen van je talenten zijn aspecten die centraal staan tijdens deze sessie. Met dat inzicht is het nog maar een kleine stap om succesvol te zijn in je werk.

Meld je nu aan! Of zoals Edward zelf zegt: “laat je bescheidenheid varen en ga op weg!”.

Nog geen Vriend van TANS?  Meld je dan eerst hier aan!

 

Masterclass DroomPLEK

Bescheidenheid, loyaliteit, gevoel voor hiërarchie. Respect voor de ouderen.
Gesloten, teruggetrokken, afstandelijk, communicatief onhandig, te direct.
Hard werken, dienstbaar, serieus, betrokken, inlevingsvermogen.
Impulsief, wij versus ik, wegcijferen, ja zeggen en nee bedoelen.

Dit rijtje kunnen we eindeloos vullen met elkaar. Wanneer je net als wij uit een groepscultuur afkomstig bent, of dat nu Marokkaans, Surinaams, Antilliaans, Moluks is, dan komen bovenstaande begrippen ons bekend voor.
Ons talent is dat wij hebben geleerd om te gaan met verlies, over alle generaties heen. Verlies van wortels, verlies van een land, een identiteit, wij laten zien, wat het is om veerkrachtig te zijn en talent om te zetten in daden. In de hectiek van het leven zijn we echter geneigd die achtergrond terzijde te schuiven en mee te rennen.

Tijdens deze Masterclass gaan we hiermee aan de slag. 
Hoe maken we slim en effectief gebruik van onze herkomst, kunnen we ons op ons profiel onderscheiden van de andere hoogopgeleide professionals en ondernemers, met behoud van identiteit. Hoe maken we gebruik van onze roots en wat is onze toegevoegde waarde aan deze samenleving?

Het resultaat: inzicht en misschien wel een of twee huiswerkopdrachten voor jezelf om je verhaal in kaart te brengen, wat werkt wel en wat niet en hoe ga je daar morgen mee aan de slag op je werk?

Biografie Edward Tuheteru

Edward studeerde International Business Administration aan de HEAO, tegenwoordig de Hogeschool van Utrecht. Vanuit zijn bedrijf Let’s Work Together is hij werkzaam als gastspreker en trainer. Sinds vorig jaar is hij ook actief als ondernemerscoach en recent is hij gestart als Business Coach namens de gemeente Woerden.

In 2012 schreef Edward het boek ‘Op weg naar mijn PLEK’, waarmee hij zijn trainingsmethodiek PLEK introduceerde. In het boek gebruikt hij zichzelf als showcase en aan de hand van de vier letters neemt hij de lezer mee langs zijn successen en mislukkingen in zijn leven. Zowel prive als zakelijk. Hij spaart zichzelf hierin allerminst. Delen van dit boek gebruikt hij momenteel als inspiratiebron voor zijn eerste theatervoorstelling, die hij begin 2015 in een aantal kleinere theaters zal geven. 

Zijn tweede boek, met als voorlopige titel ‘DroomPLEK’, gaat over de dromen en ambities van mensen in de verschillende fasen van het leven. Een openhartig boek over loopbaanontwikkeling en carrièreperspectieven. Bekende en minder bekende mensen uit de samenleving vertellen over hun carrièrekeuzes, hun ambities en hun weg naar succes in het leven en hoe zij tegenslagen op die weg, hebben overwonnen.

In het verleden was Edward onder meer werkzaam bij Vodafone, Oxxio en heeft hij een aantal interim opdrachten vervuld voor gemeentelijke organisaties. Edward is geschoold in de Transactionele Analyse (persoonlijkheidstheorie), hij is een gecertificeerd practitioner in NLP en hij werkt met familieopstellingen (Systemisch Werk). 

Edward is lid van het Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. 

Earlier Event: May 1
SOUK