Back to All Events

Oudejaarsborrel

  • De Nieuwe poort 2 Claude Debussylaan Amsterdam, NH, 1082 MD Netherlands (map)

Op woensdag 17 december vindt de TANS Oudejaarsborrel plaats. En dit is niet zomaar een borrel; tijdens dit samenkomen nemen we afscheid van het oude bestuur en verwelkomen we het nieuwe bestuur. Ook zal de nieuwe voorzitter van stichting TANS worden gepresenteerd en nemen we afscheid van de huidige voorzitter Fatiha Ait Ali. Onder het genot van een hapje, een drankje en amusement zal deze memorabele avond plaatsvinden.

Programma:
18:30 - Inloop gasten
19:00 - Start programma
19:00 - Bestuurswissel
20:00 - Oudejaarsborrel
22:00 - Eind

De presentatie van de avond zal in de handen van Sanae Orchi liggen (bekend van Pownews en TANS talent 2014). En ook jij bent van harte uitgenodigd op de TANS Oudejaarsborrel op woensdag 17 december 2014! 

Tot dan!