Back to All Events

TANS meets... KPN

  • KPN 75 Röntgenlaan Zoetermeer, ZH, 2719 DX Netherlands (map)

TANS meets... KPN

KPN, marktleider in de zakelijke en particuliere telecom- en ICT diensten, is op zoek naar jou!

Met een breed scala aan producten en diensten bedient KPN met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen – in het binnen- en buitenland. Van prepaid bellen in de VS, tot interactieve HD-televisie in Nederland. Wil jij een kijkje nemen achter de deuren van KPN?

Op woensdag 12 november organiseert TANS in samenwerking met KPN een Inhouse dag. Een unieke kans om met KPN als werkgever in contact te komen! Meld je aan en ga persoonlijk in gesprek met KPN.

De innovatieve club binnen KPN neemt ons mee naar een kijke achter de schermen. Zij richten zich op de Internet of Everything omzetten naar M2M: Machine to Machine. De techniek die apparaten in staat stelt zonder menselijke tussenkomst met elkaar te communiceren en zo bijvoorbeeld nuttige 'Big Data' te verzamelen. Zij zullen ons tijdens deze meeting vertellen over de ervaringen met en visie op The Internet of Things.

Tevens zijn er recruiters aanwezig die jullie de in's and out's kunnen vertellen over werken bij KPN. Kortom een avondje om naar uit te kijken!

 Het programma:

19.00 – 19.30 uur             Inloop

19.30 – 20.30 uur             Introductie en Presentatie spreker KPN

20.30 – 22.00 uur             Netwerkborrel met buffet

Parkeerplaatsen

Er zijn parkeerplaatsen gereserveerd bij KPN.