Back to All Events

Masterclass Solliciteren met Diversity Recruitment (Vrienden van TANS)


Solliciteren, hoe doe je dat goed? Op 19 november organiseert TANS speciaal voor de Vrienden van TANS de Masterclass Solliciteren. Vind je het lastig om een brief te schrijven? Verloopt het opstellen van je CV moeizaam? Kom je anders over in het gesprek dan je eigenlijk zou willen? Volg deze masterclass, krijg een helder beeld van de sollicitatieprocedure en vergroot je zelfvertrouwen in het solliciteren.

De masterclass is bedoeld voor studenten en Young professionals die zich beter willen voorbereiden op de praktische kanten van het solliciteren.Op deze avond staat centraal hoe jij jouw kansen op een goede baan kunt vergroten!

Voorafgaand aan de masterclass zullen twee ervaren recruiters de brieven en cv’s van de aanwezigen bekijken. Tijdens de masterclass zal hier vervolgens gericht feedback op worden gegeven. Ook zullen de recruiters nuttige tips meegeven over wat wel en niet te doen tijdens sollicitaties en kunnen er vragen worden gesteld.

Aanleveren CV en motivatie

Indien je wilt deelnemen aan de masterclass Solliciteren kun je jouw CV en (voorbeeld) sollicitatiebrief mailen naar info@tans.nl (uiterlijk 5 november), zodat deze tijdig door de recruiters bekeken kan worden.

Nb: De masterclass staat open voor maximaal 15 studenten en/of young professionals. Vol = vol!

Nog geen Vriend van TANS?  Meld je dan eerst hier aan!

 

Diversity INC.

Diversity INC. is een landelijk opererend werving- & selectiebureau gericht op het vergroten van diversiteit binnen organisaties. Diversity INC. gelooft in de kracht van diversiteit. Hierbij is diversiteit meer dan culturele achtergrond, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid of mensen met een beperking (bijzonder talent). Het is het optimaal gebruik maken van de unieke waarden en kwaliteiten van individuen. Dit komt ten goede van zowel mens, organisatie als maatschappij.

De twee zeer ervaren recruiters en tevens eigenaars van het werving- & selectiebureau - Najat Saidi & Cemil Yilmaz -helpen opdrachtgevers met de instroom, doorstroom en behoud van divers talent. Hierbij richten zij zich op zowel de uitvoering als sub- en topfuncties binnen organisaties. Daarnaast geven zij invulling aan het ontwerp en de implementatie van HR en/of MVO-beleid. Ook ondersteunen zij publieke organisaties op verschillende participatiethema’s.

Meer over de recruiters, zie: http://www.diversityinc.nl/about/

Earlier Event: November 12
TANS meets... KPN
Later Event: December 17
Oudejaarsborrel