Get together with TANS
Feb
18
3:00 AM03:00

Get together with TANS

Wij starten het nieuwe jaar met veel enthousiasme bij TANS. Tijdens ons eerste evenement van 2018 laten wij jullie graag kennismaken met ons nieuwe bestuur. 

Dit gaan wij doen tijdens een bijzondere gelegenheid die wij in samenwerking met de StadsSchouwburg Amsterdam organiseren. 

Op 18 februari a.s. stellen wij iedereen in de gelegenheid om kennis te komen maken met het nieuwe Bestuur van TANS in de Ajax foyer van de Stadsschouwburg. Dit zal voorafgaand aan de voorstellingen van Nasrdin Dchar plaatsvinden in het kader van het programma: de lieve Stad. (LIEVE STAD, Amsterdam is een stad met vele gezichten, letterlijk, want we wonen hier samen met vele verschillende nationaliteiten.)

De echte toneelliefhebbers stellen wij in staat om met een unieke kortingscode op de entreeprijs special voor TANS, aansluitend de voorstellingen "Oumi" en "DAD" van Nasrdin Dchar bij te wonen. Uiteraard kunt u ook alleen naar het evenement van TANS komen, maar dan mist u wel twee prachtig uitgevoerde verhalen. 

Aanmelden kan door een email te sturen naar: info@tans.nl
Graag met opgaaf van met naam, om hoeveel mensen het totaal gaat en of u gebruik wil maken van de unieke TANS code voor de twee shows van Nasrdin Dchar. (Het bezoeken van 1 show is uiteraard ook mogelijk.)

Kom het nieuwe TANS jaar feestelijk met ons inluiden! 

#WijHebbenErZinIn #StadsschouwburgAmsterdam #DeLieveStad #SSA #TANS #2018 #Meldjeaan #Oumi #DAD #NasrdinDchar

Name *
Name
View Event →
11 december Rotterdam: TANS Talenttour met Tofik Dibi, Ruba Zai, Hassnae Bouazza.
Dec
11
6:30 PM18:30

11 december Rotterdam: TANS Talenttour met Tofik Dibi, Ruba Zai, Hassnae Bouazza.

Vrijdag 11 december | Rotterdamse Schouwburg

Tickets: €6,50. Koop je ticket hier of mail naar evenementen@tans.nl als je een kaartje wilt reserveren voor de deurverkoop.

Op vrijdag 11 december is de eerste editie van de TANS Talenttour in de Rotterdamse Schouwburg. Te gast zijn o.a. Hassnae Bouazza, journalist en schrijfster; Tofik Dibi, ex-politicus en schrijver van het boek Djinn dat recent uitkwam; en Ruba Zai, één van de bekendste fashionbloggers van Nederland, met een half miljoen (!!) volgers op haar Instagramaccount @Hijabhills.

Tijdens de TANS Talenttour vertellen zij over hoe het hen steeds weer lukt om veel aandacht te krijgen voor het verhaal dat ze willen vertellen. Of het nou over politiek of mode, eten of kunst gaat, er zijn bepaalde manieren waarop je jouw onderwerp bij een groot publiek onder de aandacht brengt. De gasten tijdens de TANS Talenttour delen hun tips hiervoor en er is ook meer dan genoeg tijd om hen ernaar te vragen.

Programma

18.30 uur Inloop

19.00 uur Panelgesprek met Tofik Dibi, Ruba Zai en Hassnae Bouazza

20.00 uur Vragen uit het publiek

20.30 uur Borrel & Expositie van Mohamed Najah.

 

Hou de Facebookpagina van TANS in de gaten voor het laatste nieuws!

 

 

View Event →
Commissieavond huidige en nieuwe commissieleden
Dec
4
7:00 PM19:00

Commissieavond huidige en nieuwe commissieleden

Op 4 december organiseert TANS een leuke avond voor haar commissieleden. Om jullie te bedanken voor de inzet die jullie tonen en ook om jullie onze plannen voor 2016 te ontvouwen. Op deze avond willen we ook 'open huis' houden voor iedereen die geïnteresseerd is om tot één van onze commissies toe te treden. 

De avond is geheel vrijblijvend, kom gerust langs en stel al je vragen aan het bestuur en de commissieleden. Je bent natuurlijk niet verplicht om direct lid te worden van een commissie, kom gewoon vrijblijvend met ons kennis maken!

Programma:
18.30 Inloop
19.00 Presentatie jaarprogramma 2016 (voor huidige commissieleden)
20.00 Kennismakingsborrel (voor potentiële commissieleden)

De locatie wordt nog bekend gemaakt maar het wordt sowieso in de buurt van station Zuid in Amsterdam.

Graag tot ziens op 4 december!

Naam *
Naam
View Event →
Oudejaarsborrel
Dec
17
7:00 PM19:00

Oudejaarsborrel

Op woensdag 17 december vindt de TANS Oudejaarsborrel plaats. En dit is niet zomaar een borrel; tijdens dit samenkomen nemen we afscheid van het oude bestuur en verwelkomen we het nieuwe bestuur. Ook zal de nieuwe voorzitter van stichting TANS worden gepresenteerd en nemen we afscheid van de huidige voorzitter Fatiha Ait Ali. Onder het genot van een hapje, een drankje en amusement zal deze memorabele avond plaatsvinden.

Programma:
18:30 - Inloop gasten
19:00 - Start programma
19:00 - Bestuurswissel
20:00 - Oudejaarsborrel
22:00 - Eind

De presentatie van de avond zal in de handen van Sanae Orchi liggen (bekend van Pownews en TANS talent 2014). En ook jij bent van harte uitgenodigd op de TANS Oudejaarsborrel op woensdag 17 december 2014! 

Tot dan!

View Event →
Nov
19
to Nov 20

Masterclass Solliciteren met Diversity Recruitment (Vrienden van TANS)

Solliciteren, hoe doe je dat goed? Op 19 november organiseert TANS speciaal voor de Vrienden van TANS de Masterclass Solliciteren. Vind je het lastig om een brief te schrijven? Verloopt het opstellen van je CV moeizaam? Kom je anders over in het gesprek dan je eigenlijk zou willen? Volg deze masterclass, krijg een helder beeld van de sollicitatieprocedure en vergroot je zelfvertrouwen in het solliciteren.

De masterclass is bedoeld voor studenten en Young professionals die zich beter willen voorbereiden op de praktische kanten van het solliciteren.Op deze avond staat centraal hoe jij jouw kansen op een goede baan kunt vergroten!

Voorafgaand aan de masterclass zullen twee ervaren recruiters de brieven en cv’s van de aanwezigen bekijken. Tijdens de masterclass zal hier vervolgens gericht feedback op worden gegeven. Ook zullen de recruiters nuttige tips meegeven over wat wel en niet te doen tijdens sollicitaties en kunnen er vragen worden gesteld.

Aanleveren CV en motivatie

Indien je wilt deelnemen aan de masterclass Solliciteren kun je jouw CV en (voorbeeld) sollicitatiebrief mailen naar info@tans.nl (uiterlijk 5 november), zodat deze tijdig door de recruiters bekeken kan worden.

Nb: De masterclass staat open voor maximaal 15 studenten en/of young professionals. Vol = vol!

Nog geen Vriend van TANS?  Meld je dan eerst hier aan!

 

Diversity INC.

Diversity INC. is een landelijk opererend werving- & selectiebureau gericht op het vergroten van diversiteit binnen organisaties. Diversity INC. gelooft in de kracht van diversiteit. Hierbij is diversiteit meer dan culturele achtergrond, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid of mensen met een beperking (bijzonder talent). Het is het optimaal gebruik maken van de unieke waarden en kwaliteiten van individuen. Dit komt ten goede van zowel mens, organisatie als maatschappij.

De twee zeer ervaren recruiters en tevens eigenaars van het werving- & selectiebureau - Najat Saidi & Cemil Yilmaz -helpen opdrachtgevers met de instroom, doorstroom en behoud van divers talent. Hierbij richten zij zich op zowel de uitvoering als sub- en topfuncties binnen organisaties. Daarnaast geven zij invulling aan het ontwerp en de implementatie van HR en/of MVO-beleid. Ook ondersteunen zij publieke organisaties op verschillende participatiethema’s.

Meer over de recruiters, zie: http://www.diversityinc.nl/about/

View Event →
TANS meets... KPN
Nov
12
7:00 PM19:00

TANS meets... KPN

TANS meets... KPN

KPN, marktleider in de zakelijke en particuliere telecom- en ICT diensten, is op zoek naar jou!

Met een breed scala aan producten en diensten bedient KPN met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen – in het binnen- en buitenland. Van prepaid bellen in de VS, tot interactieve HD-televisie in Nederland. Wil jij een kijkje nemen achter de deuren van KPN?

Op woensdag 12 november organiseert TANS in samenwerking met KPN een Inhouse dag. Een unieke kans om met KPN als werkgever in contact te komen! Meld je aan en ga persoonlijk in gesprek met KPN.

De innovatieve club binnen KPN neemt ons mee naar een kijke achter de schermen. Zij richten zich op de Internet of Everything omzetten naar M2M: Machine to Machine. De techniek die apparaten in staat stelt zonder menselijke tussenkomst met elkaar te communiceren en zo bijvoorbeeld nuttige 'Big Data' te verzamelen. Zij zullen ons tijdens deze meeting vertellen over de ervaringen met en visie op The Internet of Things.

Tevens zijn er recruiters aanwezig die jullie de in's and out's kunnen vertellen over werken bij KPN. Kortom een avondje om naar uit te kijken!

 Het programma:

19.00 – 19.30 uur             Inloop

19.30 – 20.30 uur             Introductie en Presentatie spreker KPN

20.30 – 22.00 uur             Netwerkborrel met buffet

Parkeerplaatsen

Er zijn parkeerplaatsen gereserveerd bij KPN.

 

View Event →
TANS meets... GOOGLE
Oct
8
12:00 PM12:00

TANS meets... GOOGLE

GOOGLE is op zoek naar jou!

Op woensdag 8 oktober organiseert stichting TANS i.s.m. Google een inhouse dag. Een unieke kans om met Google als werkgever in contact te komen! Crisis? Geen banen? Moeilijk binnenkomen bij een gerenommeerde organisatie als Google? Niet als het aan stichting TANS ligt! Dit is jouw kans om bij Google binnen te komen. Meld je aan en misschien zit jij wel op 8 oktober aan tafel bij Google!

Wil jij op een laagdrempelige manier kennis maken met Google? Heb jij internationale ambities? En studeer jij af in 2014 of 2015 (0 -2 jaar werkervaring)? Stuur dan een mail met cv naar info@tans.nl

Nb: Ook niet technische studenten worden uitgenodigd om te reageren.

Programma:

11.45-12.00 uur Inloop

12.00-12.05 uur Welkomstwoord TANS

12.05-12.45 uur Presentatie Google

12.45-13.15 uur Lunch (halal)

13.15-13.45 uur Rondleiding kantoor

13.45 uur Einde

View Event →
Giving Back
Jul
19
to Jul 21

Giving Back

Elk jaar koken vrijwilligers en bestuursleden een keer voor daklozen in het inloophuis van het Leger des Heils tijdens de Ramadan. TANS wil met dit initiatief iets terug doen voor mensen die het minder goed hebben. Stilstaan bij dat we dankbaar moeten zijn voor wat we hebben en dat we vooral niet de mensen die het minder hebben mogen vergeten. Dit is zeker het geval tijdens de Ramandan. Solidariteit is een van de kernwaarden van TANS en is essentieel om in een samenleving te kunnen leven, waarin mensen elkaar respecteren. Dit bereiken we door onszelf in te zetten en solidair te zijn met anderen.

View Event →
Masterclass Dromen waar maken (Tans Academy)
May
28
6:00 PM18:00

Masterclass Dromen waar maken (Tans Academy)

Speciaal voor Vrienden van TANS organiseren wij op woensdag 28 mei de Masterclass ‘Dromen Waarmaken’. 

De Masterclass (onder leiding van van Edward Tuheteru) ondersteunt om leiderschap te nemen over eigen doelen en dromen. Zelfreflectie, de waarheden van jezelf en het continu blijven ontwikkelen van je talenten zijn aspecten die centraal staan tijdens deze sessie. Met dat inzicht is het nog maar een kleine stap om succesvol te zijn in je werk.

View Event →
SOUK
May
1
to May 2

SOUK

Op 1 en 2 mei staat Het Koninklijk Concertgebouw in het teken van SOUK - Dutch Arabic Music & Dance. Op het podium vind je het symfonieorkest Holland Symfonia, jazzpianist Michiel Borstlap en dansers van Het Nationale Ballet. Ster van SOUK 2014 is de grootse Libanese zangeres Carole Samaha.

View Event →
Sante Pour Tous
Apr
23
5:30 PM17:30

Sante Pour Tous

TANS nodigt je graag uit voor de bijeenkomst TANS meets Santé Pour Tous op woensdag 23 april. Je bent van harte welkom vanaf 18.30 uur bij Sante Pour Tous op Kapoeasweg 19 te  Amsterdam (vlakbij Station Sloterdijk). 
De gastspreker van deze avond is Abdel Bentohami van Santé Pour Tous.

View Event →